Find børnebøjler i træ hos Little Happy

Det kan nemt blive rodet på børneværelset, hvor en blanding af legetøj og tøj nemt kan blive uoverskueligt for både forældre og børn. Hvis dette også er tilfældet hos dig, så kan det være en rigtig god idé at starte med at sortere og ordne tøjskabet, det er nemlig ofte kilden til en masse rod. Med børnebøjler kan du nemt og hurtigt skabe overblik over dit barns tøj.

Børnetøj kan have svært ved at hænge på almindelige bøjler og derfor er det en rigtig god idé at hænge dem på de noget mindre børnebøjler. Lige her https://littlehappy.dk/boerneboejler kan du finde de fineste bøjler både i træ og metal. Find lige netop de bøjler der passer ind i børneværelset hjemme hos jer.

Her kan du bruge børnebøjlerne

Selvom det kan være åbenlyst at børnebøjlerne skal bruges til at hænge dit barns tøj på plads i klædeskabet kan det også bruges til andre ting og som en aktiv del af indretningen af dit barns værelse. Se her nedenfor hvad du blandt andet også kan bruge børnebøjlerne – og hvor:

  • Til udklædningstøjet – Mange børn er helt vilde med udklædningstøj og ofte ligger det krøllet sammen i en kasse eller lignende. Men hvis du bruger børnebøjlerne til at hænge tøjet op på, kan dit barn nemt og hurtigt udvælge lige netop den udklædning det har lyst til at have på. På den måde skaber du nemt overblik for dit barn og gør bøjlerne og udklædningstøjet til en del af legen og indretningen.
  • På tøjstativet – Børnebøjler er selvfølgelig lavet til at hænge børnetøjet op på og ind i klædeskabet. Men hvis du har et lille tøjstativ til børneværelset kan du hænge tøjet op på stativet med de fine bøjler og på den måde vise bøjlerne frem. På den måde er de en del af indretningen på børneværelset. Hvis du vælger bøjler af træ og fine farver giver de et diskret men super fint farverigt pust til indretningen.
  • I garderoben – Kæmper du også med at få dit barn til at hænge jakkerne op ude i gaderoben, så kan det være at en bøjle kan give et incitament til at få hængt jakken op. Find en fin bøjle, skriv navn på og voilà så har dit barn sin helt egen personlige bøjle, hvor man kan have sin fine jakke hængende.
  • Vedligeholdelse af børnetøjet – Det er ingen hemmelighed at tøj ikke har godt af at ligge krøllet sammen nede i en skuffe – specielt ikke alt det fine børnetøj i form af kjoler, jakker, skjorter og så videre. Derfor passer du bedst muligt på børnetøjet ved at hænge det op og ind i et skab eller på et tøjstativ. På den måde modarbejder du også de værste krøller. Ved at bruge børnebøjler modsat almindelige bøjler undgår du at strække børnetøjet og på den måde også skade det.

Børnebøjler af træ

Der findes mange forskellige børnebøjler i alverdens forskellige materialer. Find blandt andet børnebøjler af træ, metal og velour. Specielt børnebøjlerne af træ kan være super fine og findes i alle mulige farver og mønstre. Det er langt nemmere at dekorere en træbøjle end en af eksempelvis metal. Derfor er der også et meget stort udvalg af forskellige træbøjler så du kan finde lige netop den bøjle, der passer ind på dit barns værelse. Hos Little Happy finder du blandt andet børnebøjler i træ med fine enhjørninger på.