Kaffekop med tryk som kan gøre en forskel

Når I tænker på en kaffekop er det måske ikke jeres første indskydelse at det er den som kan hjælpe med at booste jeres virksomhed. Her tager I dog fejl. En kaffekop med tryk er nemlig en nem og effektiv måde at få jeres logo ud blandt en masse mennesker på. I har nemlig mange muligheder, når de skal designes og hvor de skal benyttes.

Hos TopSupplies har vi et bredt udvalg af kopper med logo, som alle kan være med til at gøre forskellen når I skal reklamere med jeres virksomhed. En lækker kop med tryk er den perfekte reklamegave til jeres kunder, medarbejdere og partnere. Det er en rigtig universel gave som I kan være sikker på alle, vil bruge. I kan nemlig give en kaffekop med tryk, til både jeres kvindelige og mandlige kunder, medarbejdere og partnere. Derudover er det også en gave som personer i alle aldre vil kunne bruge. Det er ikke noget som bare ender i bunden af skabet og ikke bliver udnyttet til sit fulde potentiale. Ud over som en lækker reklamegave kan I også bruge kopperne til servering af jeres varme eller kolde drikke. Vi har nemlig et stort udvalg af take-away kopper. Det vil give jer muligheden for at få jeres brand ud i byrummet og derfor også komme ud til mange flere mennesker. Vil I også servere jeres drikkevare I jeres cafe, restaurant eller til et møde, så har vi helt sikker også noget til jer. Det kan være rigtig smart at få jeres logo på jeres kopper. Dette skyldes den store deling af billeder på de sociale medier hvor jeres logo altså vil kunne blive delt med langt flere personer. Vælg altså kopper med logo hvis I mangler et boost af jeres virksomhed. Det er nemt, billigt og effektivt.

En uundværlig reklameartikel

De varme drikke er noget som vi alle holder meget af og en lækker kop kaffe kan være svær at nyde i den travle hverdag. Derfor har vi også et stort udvalg af kopper med logo som kan tages med på farten. Med en take-away kop med tryk er det muligt både at nyde en lækker kop kaffe og samtidig få jeres logo ud i blandt mange mennesker. I kan altså få skabt synlighed for jeres virksomhed og jeres logo, mens du sidder i toget på vej til arbejde eller når du går en dejlig tur i parken. Det er derfor også vigtigt at tænke over hvad I får trykket på kopperne. Det skal nemlig være noget hvor man tydeligt at se jeres logo og hvem I er. Her kunne jeres navn eller et fedt logo være den perfekte tilføjelse. Det er også vigtigt at man tydeligt kan se hvad der står, derfor vil det være helt perfekt at vælge en skarp farve som man tydeligt kan se på afstand. Har I en signatur farve, så kunne dette også være helt ideelt at vælge denne.

Mangler I et boost af jeres virksomhed, så kan vi hos TopSupplies hjælpe jer, med en lækker kaffekop med tryk. Det er den perfekte gave til jeres medarbejdere, kunder eller partnere. Det er ikke kun som gave at det vil kunne gavne jeres virksomhed, det kan også være ved servering. Her kan I bruge jeres kunde som reklamesøjle.