Lav en title der matcher side og indhold

Hvis du godt kan lide tøj, og generelt moden, så er det også med at udnytte det potentielle og interesse der er. Hvis du godt kan lide at følge med, men samtidig inspirere andre, så kan det være, at du bør overveje at oprette en modeblog. På den måde kan du fortælle din mening om nutidens trends, og eventuelt også selv gå hen og blive et såkaldt modeikon for andre.

Start din blog op

Hvis du gerne vil starte en blog op, skal du finde et domænenavn til din side. Det kan hedde noget med dit navn, men det kan også være noget helt andet. En god ting er, at det er nemt at huske, og noget man kan stave til. Helst uden Æ, Ø og Å.

Når du har fundet din side, og fundet et webshotel, din side kan komme online, skal du lave din blog i eventuel wordpress. WordPress er et godt og simpelt system, som er meget brugervenlig, hvilket også er derfor det er så populært.

Blog om det du vil

Når du skal igang med at skabe indhold til din blog, så er det vigtigt, at du sætter dig for, hvad du gerne vil fortælle til dine læsere. Du kan vinkle din blog på flere måder, du kan gøre følgende:

  • Gør dig selv i centrum, hvor du tager billeder af dig selv i noget tøj, og på den måde, tager det hele udgangspunkt i dig selv, og din stil og sammensætning af tøj.
  • Du kan også blogge om hvad de kendte har på, blogge om det nyeste nye indenfor nutidens og årstidens trends og online mode generelt, og fortælle om din mening. På den måde kan du også holde dig mere anonym, så du ikke behøver at lægge hverken navn eller ansigt til noget offentligt.

Det er en individuel sag, om man vil det ene eller andet andet. Man kan også skave en kombination af begge.