Økologisk sengetøj kan være med til at forbedre din livsstil

Jeg kan ikke sige det nok gange, men økologi er en af de gode veje frem for os alle sammen. Ja for mig siger det jo egentlig nok mere eller mindre sig selv, men det gør det jo nok ikke for alle andre. Jeg tror at forskellen på mig og dem, er at jeg arbejder til dagligt med mode og livsstils industrien, og jeg har derfor sat mig godt og grundigt ind i hvad dr er der foregår bag scenetæppet. Det sted jeg mener, er i dyrkelsen af råvarerne og i produktionen, hvor råvarerne bliver omdannet fra materiale, til produkt. Og et er ikke så lidt grimt det der foregår derude kan jeg godt afsløre for dig. Nu hvor jeg sidder og skriver om det på denne måde, så får jeg helt lyst til at begynde at skrive meget mere om det, faktisk, dog på den mere grundige måde, hvor jeg måske har en hel dag, eller flere til at gennemføre en enkelt artikel. Fordi i dette øjeblik, har jeg vitterligt ikke mere end 10 minutter til at skrive en artikel. Hvilket jo gør den i en enormt dårlig kvalitet, og næsten læsbar. Uha ja, jeg håber med det sagt ikke at der er nogen der læser det her. Og hvis du alligevel har fundet frem til den, så skal du da lige have min anbefaling til hvor du virkeligt kan spare din krop for unødvendigt meget farligt kemi, og det er nemlig, som du måske allerede har gættet, grundet overskriften, i økologisk sengetøj. Ja vi ligger jo i det i ret mange timer om dagen, og det er ikke nødvendigvis noget vi skifter ud hver dag, som vi gør det med vores tøj. Men med det sagt, så er økologisk tøj, jo helt sikkert også en vildt god vej du kan gå for at spare dig selv for det unødvendige bras du finder i det konventionelt producerede tøj.