Ønsker du at vide mere om pris på rullegræs?

Prisen på rullet græs er noget, du skal tage hensyn til, når du overvejer at installere rullet græs. Priserne kan variere afhængigt af områdets størrelse og den type rullet græs, du vælger. Heldigvis tilbyder Dansk Hus & Have Service rullegræs til en fornuftig pris. Du skal blot måle arealet op, beregne din rullegræs pris og bestille rullegræs installation nedenfor. De leverer græsset og forbereder jorden, så du har en smuk, tæt græsplæne på ingen tid. Rullet græs er, som navnet antyder, ruller af et tyndt jordlag (ca. 3-4 cm tykt), hvorpå der allerede er vokset et tykt og fint lag græs. Det lægges oven på den bare jord, hvorefter græsset langsomt men sikkert vokser ind i selve jorden. Rullegræs er smart, fordi du hurtigt får en flot græsplæne. Alternativet er at så græsfrø, som man så venter på, at de kommer op. Men med rullet græs er udgangspunktet en græsplæne uden ukrudt, hvorimod man ved såning ofte ser ukrudt længe før man ser græs. Så hvis du er på udkig efter en nem og hurtig måde at få en smuk græsplæne på, er rullet græs helt sikkert vejen frem. Se en pris på rullegræs her.

Sikr at du har en lækker have til en skarp pris på rullegræs 

Det er vigtigt at sikre, at din jord er sund og klar, før du lægger dit rullet græs. Først skal du overveje, om jorden skal graves. Dette vil løsne den ned til en dybde på ca. 60 cm, så næringsstoffer og vand lettere kan trænge ind. Løsn dernæst de øverste 15 cm af muldjorden med en skovl, fræser eller rotorharve. Dette sikrer, at rødderne kan etablere sig ordentligt. Når du har gjort dette, er du klar til at lægge dit rullegræs! Du skal blot rulle det ud oven på jorden og vande det regelmæssigt for at holde det sundt. Som hovedregel kan rullet græs lægges på ethvert tidspunkt af året. For at give jorden optimale betingelser er det dog bedst at gøre det i perioden fra begyndelsen af april til slutningen af oktober. De bedste resultater opnås normalt i september, når jordtemperaturen er rimelig og jordens fugtighed optimal så man undgår at overvinde græsset. Så det er altså nu, du skal slå til, hvis du skal have rullegræs i din have – og hvis du skal have en god pris på rullegræs!

Få lagt græs derhjemme – lige nu får du en god pris på rullegræs

Er du nysgerrig efter at vide, hvor meget rullet græs vil koste for dit projekt? Du kan bruge internettet til at finde ud af, hvor stor din have er, hvis ikke du allerede ved det – det påvirker nemlig den pris på rullegræs, du får. Ved du, hvor mange kvadratmeter det drejer sig om, kan du indtaste det i deres prisberegner. Priserne i beregneren er baseret på en græsplæne, der er plan og har fri adgang for maskiner. Hvis forholdene er i orden, kan du beregne prisen og være sikker på en god konkurrencedygtig pris for en ny græsplæne – de giver dig nemlig altid en god pris på rullegræs. Hvis du leder efter en hurtig og nem måde at få en smuk græsplæne på, er rullet græs den perfekte løsning. De leverer græsset til dit hjem på paller og kører det ind i haven for dig. De forbereder også jorden og ruller græsplænen ud. Dette er en god mulighed, hvis du ønsker en færdig græsplæne hurtigt.