Tag havespil med på festivalen i år

Skal du på festival i år? Så bør du overveje at medbringe nogle sjove havespil. Havespil er helt fantastiske til at lave noget sammen som en gruppe. Faktisk er der rigtig mange fordele, og dermed rigtig mange grund til, hvorfor du bør medbringe et eller flere havespil, næste gang du skal på festival. Udover at det er utroligt sjovt i sig selv at spille, så egner mange spil til haven sig også til at blive spillet som drukspil. Perfekt måde at drikke på en festival, og samtidig få rørt sig lidt. Det er meget bedre, end at sidder på festivalstolene og spille kort på en køleboks.

Yderligere er havespil også gode til at komme i kontakt med andre mennesker, og invitere dem over til jeres camp. I kan f.eks. indlede med, og de vil med over og tage et spil kongespil, stangtennis eller hvad i ellers har taget med jer. Klik her hvis du mange inspiration til hvilken havespil du skal tage med.

 

Spil med måde

Det er dog vigtigt at huske på, at man bør spille med måde. Er man alt for fuld, eller ikke i stand til at håndtere et spil, bør man springe over. Det går ikke, at du lige pludselig kaster en træklods fra kongespillet, over i hovedet på nabo campen. Det kommer der ikke noget godt ud af, og du risikerer, at skulle af men en ordentligt omgang kvajebajere. Spil derfor med måde, og vid hvornår du bør stoppe spillet for dagen.

 

Spil om præmier

En måde at spejse de forskellige havespil lidt op på, er at spille om præmier. Det kan være i spiller om en omgang øl, en festivalsburger eller noget helt tredje. Blot det at der er en præmie at vinde, gør spiller meget sjovere, og motiverer dig til at gøre dit absolut bedste. Spiller i på budget, kan i blot lave en hjemmelavet præmie, og bruge den som trofæ. På den måde taber i ikke alle jeres øl og penge skulle i ske at tabe for meget.